FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Aparthotel 4 You Apartments 2* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 31 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Studio standard13.05 – 30.05
27.09 – 17.10
31.05 – 13.06
20.09 – 26.09
14.06 – 23.06
13.09 – 19.09
24.06 – 04.07
06.09 – 12.09
05.07 – 18.07
23.08 – 05.09
19.07 – 22.08
Loc in camera dubla 31 38 47 58 67 76
Numar minim de nopti 2 3 4 5 6 7

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.
*Copil 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti.

Despre hotel

Localizare: Complexul 4 You este situat in statiunea Metemorfosi, intr-o zona linistita, la aproximativ 200 de metri de plaja. Se afla la 80 de kilometri de Aeroportul International Salonic, la 100 de kilometri de centrul orasului Salonic. Satul Nikiti este la 7 kilometri iar orasul Neos Marmaras se afla la 26 de kilometri.
Facilitati hotel: Complexul dispune de: piscina exterioara amenajata cu sezlonguri & umbrele, masaj, servicii medicale (la cerere), internet wireless, spalatorie, seif (la cerere) si parcare, in limita locurilor disponibile.
Facilitati camere: Studiourile au in dotare: aer conditionat, chicineta, frigider, TV LCD & canale prin satelit, conexiune internet wireless, uscator de par, seif, grup sanitar propriu cu dus si balcon. In studio se pot caza maximum 3 persoane.
Website hotel: https://www.4-you.gr/index.php/en/our-hotels/4-you-hotel-apartments.html

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!