×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ellas 2* - Sejur 7 nopti in Thassos, Grecia 2023 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: este situat la 100 metri departare de frumoasa si insorita plaja Golden Beach. Situat central, intre Skala Panagia si Skala Potamia, clientii pot gasi diferite forme de ocupare a timplui liber, multe restaurante traditionale, snack si beach bar, sporturi pe apa si magazine de inchiriat diferite mijloace de transport.
Facilitati hotel: Masa de prânz şi cina includ preparate greceşti şi balcanice, acestea fiind servite în restaurantul prevăzut cu o zonă de luat masa în aer liber. Barul oferă băuturi şi cafea. Hotelul oferă parcare privată gratuită.
Facilitati camera : Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV programe satelit, seif (contra-cost), internet Wi-Fi gratuit, baie, uscator de par.
Website hotel: http://www.hotel-ellas.gr/en/

Program

ZIUA 1 - Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Keramoti sau pe ruta Bucuresti - Ruse - Sofia - Ormenio - Alexandropolis - Keramoti. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Thassos.

ZIUA 2-8  - Plaja si programe optionale (tur de insula, croaziera, seara greceasca, disco, etc.)

ZIUA 9 - Dimineata program liber (plaja, cumparaturi). Plecare din Limenaria in jurul pranzului. Continuarea drumului spre casa. Traseu de noapte.

ZIUA 10 - Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii.

 

Excursii optionale

Croazieră
Marea Egee
Tarif adult 27 euro
Tarif Copil 22 euro
Cateva ore de-a lungul coastei, cu opriri pe plajele Vathi, Porto Vathy și Marble Beach. Va fi o oprire pe insulita Krambousa, unde veți putea urca și vizita Biserica Sfantului Daniel, apoi se va opri într-un golfuleț superb pentru baie și sarituri de pe vapor. Veti avea ocazia sa si pescuiti, veti primi unelte speciale pentru pescuit de la echipaj. Masa de pranz este inclusă în preț!
Excursia include:Ghid , Plimbarea cu vaporul,o băutură de bun venit Cafea sau suc atunci când urcați pe vas,Masa de pranza+o bautura la alegere atunci cand serviți masa Cola,Fanta sau Vin,pentru cei care au nevoie de transfer și/sau transport de la unitatea de cazare la vas și de la vas înapoi la cazare se percepe o taxa de 5 euro de persoana.
Seara
greceasca
Tarif adult 27 euro
Tarif Copil 22 euro
Turul insulei
Thassos
Tarif adult 30 euro
Tarif Copil 25 euro
Excursie timp de 6-8 ore cu plecare din capitala insulei Limenas,De-a lungul traseului veți admira satul de munte traditional Panagia,biserica Fecioarei Maria cât și izvorul iubirii unde va puteti lasa vrajiti de legendele și tainele acestui loc, veți vizita Mănăstirea Arhanghelului Mihail, apoi situl arheologic din Aliki și cariera de marmură. Tot în turul insulei veți avea ocazia sa vedeți cum se obține uleiul de măsline chiar la o veche fabrica de ulei de măsline care acum este muzeu și va veți putea relaxa cateva ore pe plaja din Golden Beach care este cea mai mare plaja de pe insula masurand 4 km de la un capăt la altul,unde la taverna beach-bar Ammos va aștepta oferte de necrezut dacă doriți sa servi masa sau sa serviti o bautura racoritoare pe plajă,pentru doritori timpul de relaxare de 3 ore poate fi folosit si pentru vizitarea statiunii cât și a plajelor din jur.
Excursia include transport autocar local, ghid limba romana,intrarea la obiectivele menționate în program,sezlonguri pentru oprirea de relaxare de pe plaja.
Beach
Safari
Tarif adult 35 euro
Tarif Copil 30 euro
Plimbare cu caravana de jeepuri pe plajă și la vestita piscina naturala scobita in stanca,supranumită după legendele locale și lacrima zeitei Aphrodita,Giola cum mai este numita de către localnici este o caverna naturala formata intre stanci uriașe unde se poate face baie,plajă și poate fi folosită pentru sarituri de la înălțime, mergem și la cele mai frumoase plaje de pe insula, Paradise Beach si Marble Beach (Plaja de Marmură,care este o plajă creează în mod artificial de către cei care extrag marmura de Thassos din carierele apropiate plajelor ,pe aceasta plaja totul este alb datorită nisipului din marmură foarte fin) unde veți avea ocazia sa admirati imprejurimile plajelor ascunse de ochii tuturor,sa faceți baie și plajă și sa va distrati pe unele dintre cele mai frumoase locuri de pe insula.
Excursia include: Șofer, transport la obiectivele menționate, Ghid, Oprirea între obiective pentru relaxare și pentru a servi masa de pranz(pentru cine dorește, MASA DE PRANZ nu este inclusă în prețul excursiei) se optează pentru o taverna din apropierea drumului principal de-a lungul traseului.
Jeep
safari
Tarif adult 45 euro
Tarif Copil 40 euro
Plimbare cu caravana de jeep-uri pe muntele Ipsarion (altitudine 1200 m) , se viziteaza satele de munte Kazaviti,Kastro si Maries cat si lacurile de munte si cascadele din Maries se viziteaza satul de munte Theologos unde va asteapta si un mic atelier cu produse confectionate manual din marmură uimitoare de Thassos care se spune ca este cea mai alba si cea mai scumpa din lume si nu in ultimul rand se ajunge in cel mai înalt punct al insulei si anume varful Ipsarion, de unde se poate vedea toata insula.
Excursia include: Șofer,transport la obiectivele menționate, Ghid, Oprirea între obiective pentru relaxare si pentru a servi masa de pranz se face intr un loc cu priveliste uimitoare.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Rezerva acum!