INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Iris Boutique 3* - Vacanta 7 nopti - Plecare Joi in Santorini, Grecia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Website hotel: https://www.iris-santorini.com/

Orar de zbor

Compania Anima Wings
• Bucuresti Otopeni - Henri Coanda [OTP] 07:00 - Santorini [JTR] 09:45 Nr zbor A2 5790 ; Durata zbor 02:45
• Santorini [JTR] 10:30 - Bucuresti Otopeni - Henri Coanda [OTP] 12:05 Nr zbor A2 5791; Durata zbor 01:35

Excursii optionale

O aventura la vulcan
Pret informativ: 40 euro/persoana
Urcati pana in varful vulcanului activ, simtiti caldura lui, aflati cum eruptiile au creat Santorini. Nu ratati sansa unica de a inota in apele termale ale insulei vulcanice Palia Kameni.
Vizitati Thirassia - insula inrudita, urcati pana in satul Manolas sau pur si simplu relaxati-va in portul pitoresc Corfos.
Tinuta recomandata: incaltaminte inchisa, palarii, crema cu protectie solara, costum de baie, prosop, o sticla cu apa.
Atentionari suplimentare: intrarea la Vulcan nu este inclusa (2.50 €)
Turul Insulei & apus de soare din Oia
Pret informativ: 44 euro/persoana
Explorati satul traditional Emborio, cladirile din piatra si potecile inguste, castelul Medieval.
Admirati panorama insulei de pe cel mai inalt varf al muntelui Profit Ilias 567 m inaltime…
Pasind in labirintul satului Pyrgos veti ramane impresionati de casele scobite in piatra, frumoasele capele si Castelul Venetian.
Degustati vinurile locale unice la vinaria Santo Wines si bucurati-va de apusul de soare si faimosul Oia.
Croaziera cu apus de soare pe Mare
Pret informativ: 65 euro/persoana
Navigati de-a lungul Calderei la bordul unui vas traditional…
Admirati straturile multicolore vulcanice si cladirile din piatra care atarna pe stancile Calderei. Faceti un popas in insula Thirassia pentru o cina linistita in portul Corfos. Admirati minunatele culori ce le raspandeste soarele in timpul apusului de la bordul vasului.
Descoperiti Ios intr-o zi
 
Pret informativ: 70 euro/adult, 40 euro/copil 7-11 ani, al doilea copil gratis, copil 0-5 ani gratis.
Vizitati IOS intr-o zi - locul de nastere al lui Homer, autorul Iliadei si Odiseei. Descoperiti plajele uimitoare cu nisip fin, marea cristalina de culoare turcoaz si satele traditionale.
Admirati apusul de soare de pe bordul vasului intr-o croaziera de-a lungul Calderei.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking;
**Tarif special - plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Conditii de calatorie

Incepind cu data de 15.03.2022, completarea formularului PLF si codul QR, nu mai sunt necesare la trecerea frontierei in Republica Elena.
 
Incepind cu data de 01.05.2022:
• se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;
• accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic
 
Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consultate aici: https://europatravel.ro/conditiile-calatorie

Rezerva acum!