×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Argana 4* - Vacanta in Agadir, Maroc 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Argana este situat in Agadir, la 300 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul orasului. Situat la doar 25 de minute cu masina de Aeroportul Agadir, hotelul este amplasat ideal pentru a explora principalele atractii turistice ale orasului.
Facilitati hotel: Acesta ofera o piscina in aer liber, 2 restaurante si un centru spa. In fiecare dimineata puteti servi un mic dejun tip bufet, in restaurant sau in camera proprie. Unul dintre restaurantele hotelului, L'Arganier, serveste mancaruri din bucataria internationala, in timp ce in Restaurantul Marocain puteti savura mancaruri traditionale marocane.
Pe langa acestea, hotelul ofera un centru de spa cu sauna, hamam si jacuzzi. Inainte de a petrece o seara de dans in clubul de noapte al hotelului, puteti face o vizita la salonul de coafura sau la magazinul de cosmetice din incinta.
Facilitati camere: Camerele hotelului Argana au un balcon privat, cu vedere la gradina sau piscina. De asemenea, fiecare camera include un TV prin satelit si o baie proprie cu dus sau cada. Toate camerele sunt deservite de lift.
Website hotel: https://argana-hotel.com/

Orar de zbor

• Bucuresti (OTP) 12:45 - Agadir (AGA) 15:45
• Agadir (AGA) 16:30 - Bucuresti (OTP) 23:00

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Pasaport valabil inca cel putin 3 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informatii si documente pentru viza turistica: Nu este necesara viza turistica.
• Pentru a li se permite îmbarcarea, pasagerii trebuie să facă dovada efectuării unui test molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu cel mult 72 de ore anterior călătoriei. De asemenea, la sosirea în Maroc trebuie să completeze o fișă de sănătate. Copiii mai mici de 11 ani sunt exceptați de la prezentarea testului molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2.• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel (vezi detalii).
• Informarea de plecare care va contine documentele si informatii cu privire la: locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor/reprezentantiilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!