×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Khalij 5* - Vacanta in Agadir, Maroc 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat la doar 200 de metri de faimosul golf Agadir, hotelul este o incantare pentru fanii plajei și sporturilor nautice. Aeroportul Al Massira este la 20 km de proprietate.
Facilitati hotel: Hotel Boutique & SPA Khalij Agadir ofera mic dejun continental și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Printre diversele facilitați se numara un centru de fitness, o gradina, precum și un bar.
Facilitati camere: Camerele hotelului au zona de relaxare. Toate camerele au baie privata cu cada, in timp ce unele camere ofera terasa, iar altele au vedere la piscina. Unitațile de la Hotel Boutique & SPA Khalij Agadir sunt dotate cu TV cu ecran plat și articole de toaleta gratuite.
Website hotel: https://hotelkhalijagadir.ma/

Orar de zbor

• Bucuresti (OTP) 12:45 - Agadir (AGA) 15:45
• Agadir (AGA) 16:30 - Bucuresti (OTP) 23:00

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Pasaport valabil inca cel putin 3 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informatii si documente pentru viza turistica: Nu este necesara viza turistica.
• Pentru a li se permite îmbarcarea, pasagerii trebuie să facă dovada efectuării unui test molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu cel mult 72 de ore anterior călătoriei. De asemenea, la sosirea în Maroc trebuie să completeze o fișă de sănătate. Copiii mai mici de 11 ani sunt exceptați de la prezentarea testului molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2.• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel (vezi detalii).
• Informarea de plecare care va contine documentele si informatii cu privire la: locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor/reprezentantiilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!