×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Landhotel Gruenberg am See 3* - Vacanta in Austria superioara, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 99 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA STANDARD15.08.2021 - 25.10.2021
Loc in camera dubla 99
Copil 0-6 ani Gratuit
Copil 6-12 ani 50
Al 3-lea adult 69
Sejur minim 2 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• Cazare cu mic dejun bufet;
• La sejur de minim 1 saptamana: 3 ore plimbari cu barca cu motor electric; Acces la plaja privata; Folosire hidrobiciclete;
• Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.) - la sejururi peste 3 nopti!
• Taxa de statiune.

Nu sunt incluse:

• Animale de companie: 15 Euro/zi (fara hrana);
• Supliment demipensiune: 32 Euro/zi/adult; 22 Euro/zi/copil 4-15 ani.

Despre hotel

Localizare: Este situat pe malul estic al lacului Traunsee. Centrul orasului Gmunden este de aproximativ 4 km. Portul de ancorare al vaselor este situat langa hotel. Telecabina pentru varful Gruenberg este la 2 km. Localitati importante in zona: statiunea imperiala Bad Ischl 33 km, orasul Linz, al 3lea ca marime in Austria, 70 km, minunatul oras Salzburg 78 km. Alte posibilitati de distractie si agrment sunt ski nautic, Windsurfing, navigație cu vas cu vele, scoala de surfing, toate acestea fiind in vecinatate.
Gmunden - orasel istoric, bogat in cladiri de patrimoniu, multe in stil baroc, aflat la 425m altitudine, avand 13 500 de locuitori. Posibilitati de agrment si distractie in zona: inot si sporturi nautice la lacul Traunsee, vizite la Muzeul Kammerhof, la muzeul ceramicii Gmunden, la obiective turistice precum romanticul „Castel pe apa” sau cu telecabina pe varful montan Gruenberg, practocarea tenis de camp sau golf in Clubul de Golf Traunsee -Kirchham, drumetii pe impresionantul masiv alpin Traunstein (1 691m alt.) Pe muntele Gruenberg sau de-a lungul lacului veti descoperi trasee de biciclete sau montanbike, veti putea efectua plimbari pe intinsul lac alpin cu vase de epoca, puteti profita de oferta piscinei locale sau a celei cu sauna si solar in Ebensee (15km).
Facilitati hotel: Acest hotel traditional, administrat de familia proprietara ofera: recepție, sala de mese, crama cu degustare de vinuri, sala de conferințe, terasa panoramica pe malul lacului. Bucataria este condusa de catre proprietarul insusi si ofera delicatese tradiționale din regiune si specialitați din peste fiind celebra in randul oaspeților si al localnicilor deopotriva. Lift este disponibil. Wellness/SPA si agrement: sauna, baie de aburi pe baza de plante, cabina de caldura cu raze infrarosii, plaja privata a hotelului, hidrobiciclete. Contra-cost se poate inchiria si barca cu motor electric. Pentru copii se ofera loc de joaca cu castel de aventura si loc de joaca cu tobogan si leagan.
Facilitati camere: 35 camere confortabile, cu telefon, Sat-TV, dus, foen seif, unele ofera balcon. Camere duble: aproximativ 22-25m⊃2; pentru 2 adulti + 1 copil (al 2-lea copil la cerere).
Website hotel: https://www.gruenberg.at/

Rezerva acum!