×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Pensiunea Gasthof Zinkenbachmuehle 3* - Vacanta in Austria superioara, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 68 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA STANDARD15.08.2021 - 05.09.202106.09.2021 - 18.10.2021
Loc in camera dubla 74 68
Copil 0-6 ani 59 20
Copil 6-12 ani 37 34
Al 3-lea adult 52 48
Camera single 82 75
Sejur minim 4 nopti 4 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• Cazare cu demipensiune (mic dejun bufet; cina 3-feluri-meniu cu 2-feluri principala la alegere);
• Taxa de statiune.

Nu sunt incluse:

• Animale de companie: 7 Euro/zi (fara hrana);
• Suplimentar si la cerere: lunch-pachet /2 x sandwisch cu mezeluri sau branzeturi, 1 x soft drink, 1 x fruct, 1 x snack dulce): 5 Euro/persoana.

Despre hotel

Localizare: Pension Gasthof Zinkenbachmuehle se afla asezata la circa 1 km departare de centrul localitatii Abersee, si la 300 m departare de parcul “Dorf der Tiere”. Pana la plaja cu peluza si sezlonguri sunt 1,5 km iar debarcaderul pentru vaporasul local si de agrement este la 2.6 km departare.
Abersee am Wolfgangsee - localitate alpina pitoreasca la pitorescul lac alpin Wolfgangsee si la 543 m altitudine, cu posibilitati de plaja si scaldat, de drumetie in jurul lacului dar si cu trasee de cicloturism intre localitatile invecinate Strobl si St. Gilgen. Posibilitati de plimbare cu vaporas de agreement si de transport local intre Abersee si fermecatorul orasel istoric St. Wolfgang. Alte oferte de agreement: vizitarea parcului zoologic si cu spatii de joaca “Dorf der Tiere“, acces la piscina locala, calatorii cu spectaculosul tren montan “Schafbergbehn” in St. Wolfgang, din Mai pana in Octobrie,pana la varful Schafberg, calatorie cu telecabina Zwoelferhornbahn (de asemenea Mai-Octombrie) in St. Gilgen,
Statiunea imperiala, cu bai termale si cladiri istorice, precum Vila Imperiala “Kaiservilla” sau Parcul Imperial “Kaiserpark” se afla la 17 km distanta iar minunatul oras touristic Salzburg la 39 km. distanta. Recomandarea noastra: procurare Salzburg Card - (Muzee, castele, bazine si parcuri acvatice, etc), intrarea libera la peste 190 de atractii din Salzburgerland si Salzburg.
Facilitati pensiune: Restaurant, terasa, peluza plaja cu sezlonguri, masa de tenis, loc de joaca pentru copii, parcare, acces Wi-Fi in spatii publice. Contra-cost se ofera inchiriere biciclete. Hotelul ofera piscina 6,5 mx4 m si extra-cost, la cerere: sauna si cabina infrarosii.
Facilitati camere: Are in dotare 30 de camere, confortabil mobilate cu dus, sat-tv, partial cu balcon. Camere single - 14 m⊃2; pentru maxim 1 adult. Camere duble -21 m⊃2; pentru maxim 2 adulti + 1 copil.
Website hotel: https://www.zinkenbachmuehle.at/index.php/de/

Rezerva acum!