×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Florida 3* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Florida este situat pe malul lacului Siutghiol si beneficiaza de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiune: satul de vacanta, parcul acvatic Aqua Magic, telegondola si terenurile de tenis.
Facilitati hotel: Acesta pune la dispozitia turistilor: parcare, internet, centru de conferinte, restaurant, bar si o terasa - ponton pe Lacul Siutghiol. Hotelul se adreseaza si turistilor din segmentul business, punandu-le la dispozitie un centru de afaceri bine organizat. Nu sunt acceptate animale de companie.
Bonurile valorice vor putea fi consumate in restaurantul hotelului si la linia de autoservire, precum si la cele 2 baruri din incinta hotelului. Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.
Pachetele cu demipensiune si pensiune completa nu includ masa pentru copiii cu varsta intre 0-12 ani, acestea incluzand doar micul dejun.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 88 spatii de cazare impartite astfel: 1 apartament prezidential, 6 apartamente, 57 camere duble cu pat matrimonial si 24 camere duble cu doua paturi. Camerele si apartamentele dispun de TV, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, seif si grup sanitar cu cadita de dus. Multe dintre spatiile de cazare au balcon.
Website hotel: http://www.floridamamaia.ro/

Rezerva acum!