Cazare Hotel Gea Elaia 4* - Vacanta in Peloponez, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 45 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA CLASIC01.04 – 31.05
01.09 – 31.10
01.06 – 30.0601.07 – 31.08
Loc in camera dubla 45 55 66
DUBLA SUPERIOARA01.04 – 31.05
01.09 – 31.10
01.06 – 30.0601.07 – 31.08
Loc in camera dubla 54 66 78
Loc in camera tripla 36 44 52
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Situat pe plaja , Monemvasia este la 19 km de Gea Elaia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Național Alexandros Aristotelous Onassis al insulei Kithira, situat la 27 km
Facilitati hotel: receptie, bar, salon mic dejun
Facilitati camere: Camerele sunt amenajate cu saltele și lenjerie de pat Coco Mat, TV cu ecran plat și aer condiționat, wi-fi
Website hotel: https://www.geaelaia.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!