Cazare Hotel Mantinia Bay 3* - Vacanta in Peloponez, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 48 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA DELUXE01.05 – 13.06
01.10 – 31.10
14.06 – 11.07
01.09 – 30.09
12.07 – 31.08
Loc in camera dubla 48 58 92
Camera single 84 98 163
Copil 0 – 2.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 3 – 6.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 7 – 12.99 ani 11 11 11
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Situat vizavi de renumita plajă din Mikri Mantineia, Centrul oraşului Kalamata este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina.
Facilitati hotel: Micul dejun grecesc, cu suc de portocale şi gemuri, este servit în camere. Snack barul oferă mese uşoare şi băuturi. În sezonul estival, la barul de pe plajă sunt disponibile şezlonguri şi umbrele de soare.
Facilitati camere: unităţi de cazare elegante, în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon, TV cu ecran plat, aer condiţionat şi mobilier modern în nuanţe de alb, ocru şi albastru. Chicineta modernă este dotată cu frigider şi masă de sufragerie. Majoritatea unităţilor de cazare au vedere la piscină sau la grădină.
Website hotel: http://www.mantiniabay.gr/index.php/en/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!