Cazare Hotel Tolo 2* - Vacanta in Peloponez, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 37 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 30.06
01.09 – 31.10
01.07 – 10.08
21.08 – 31.08
11.08 – 20.08
Loc in camera dubla 37 42 48
Camera single 61 68 78
Loc in camera tripla 33 39 42
Copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 2 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 6 – 13.99 ani 19 21 24
Supliment demipensiune - adult 16 16 16
Supliment demipensiune - Copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment demipensiune - Copil 2 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment demipensiune - Copil 6 – 13.99 ani 8 8 8
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Situat chiar pe litoralul din Tolo, Hotelul Tolo oferă un restaurant și un bar cu vedere panoramică la Golful Argolic, Nafplio, aflat la 11 km. Situl arheologic din Micene și anticul teatru Epidaurus se află la 35 km de Hotelul Tolo.
Facilitati hotel: Oaspeții de la Hotelul Tolo pot lua masa în stil bufet, care include preparate grecești. La mică distanță de mers pe jos de proprietate se află baruri și taverne locale. Personalul de la recepția cu program nonstop vă poate aranja închirieri de mașini pentru explorarea pitorescului oraș Nafplio. În apropiere sunt disponibile locuri de parcare gratuite.
Facilitati camere: Toate camerele sunt luminoase și izolate fonic și includ un TV cu canale prin satelit și frigider. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele spații de cazare oferă vedere la mare.
Website hotel: http://www.hoteltolo.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!