Cazare Hotel Tolon Holidays 4* - Vacanta in Peloponez, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 39 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 30.06
01.09 – 31.10
01.07 – 10.08
21.08 – 31.08
11.08 – 20.08
Loc in camera dubla 39 45 49
Camera single 65 73 83
Loc in camera tripla 34 40 45
Copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 2 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 6 – 13.99 ani 20 23 25
Supliment demipensiune - adult 18 18 18
Supliment demipensiune - Copil 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment demipensiune - Copil 2 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Supliment demipensiune - Copil 6 – 13.99 ani 9 9 9
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip Psili Ammos din Tolo,
Facilitati hotel: Restaurantul bar și cafeneaua are vedere la piscină, grădină și mare. Proprietatea pune la dispoziţie parcare privată gratuită. Piscină, saună și sală mică de gimnastică. Barul de la piscină servește băuturi pe tot parcursul zilei. Totodată, oaspeții se pot relaxa în zona de internet a hotelului și în cea de TV și sunt disponibile 3 saloane. Camerele și zonele publice sunt accesibile persoanelor cu dizabilități.
Facilitati camere: Camerele moderne decorate în culori luminoase sunt dotate cu internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, frigider, aer condiționat și baie privată. De asemenea, sunt disponibile seif, uscător de păr și balcon privat.
Website hotel: https://www.tolon-holidays.gr/en

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!