×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Apartamente Paulina - Vacanta in Salzburg, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 65 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
APARTAMENT15.08.2021 - 06.09.2021
Apartament cu o incapere – ocupat de 2 persoane 65
Apartament cu o incapere – ocupat de 3 persoane 79
Apartament cu 2 incaperi 99
Apartament cu 3 incaperi 122
Sejur minim 4 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• 1 x acces Sauna/sejur;
• Parcare si acces Wi-Fi;
• Costuri intretinere, apa, incalzire, curent electric;
• Lenjerie de pat, prosoape de bucatarie, prosoape de baie/sejur;
• Saalbach Hinterglemm JOKER CARD (atracții turistice reduse sau gratuite! De exemplu, utilizarea nelimitată a transportului pe cablu din Saalbach Hinterglemm, intrare piscina căpitanul Hook in Saalbach, participare la drumetie cu tema plante medicinale, etc ).

Nu sunt incluse:

• Extra costuri obligatorii de achitat la rezervare:
• Curatenie finala: 15 Euro/APP-T1; 20 Euro /APP-T2 si APP-T3;
• Taxa de statiune (peste 15 ani): 2 Euro/persoana/zi;
• Garantie returnabila: 70 Euro/apartament;
• Sauna: 7 Euro/2 persoane (minim 2 pers).

Despre hotel

Localizare: Apartamentele Paulina sunt amplasate pe panta sudica a masivului alpin, la circa 1000 m altitudine in localitatea Vorderglemm, circa 4 km pana in centrul statiunii Saalbach. Statia de bus pentru transport local ala Saalbach sau Zell am See se afla la circa 700 m.
Saalbach: 1003 m altitudine, 1780 de locuitori, ofera 400 de km de trasee montane marcate, 40 cabane alpine și 4 ascensoare, numeroase trasee de mountainbike, pentru toate nivelurile de dificultate. Alte atractii turistice si de agrement in Saalbach: telecabina Kohlmais, trasee de mountainbike, piscină de agrement „Kaept`n Hook”, parc de aventura „Schnitza`s Holz și Hochseilpark”, terenuri de tenis. Localitatea Hinterglemm este la 5 km , celebra statiune Zell am See la 18 km, la 66 km este orasul Bischofshofen, minunatul oras Salzburg la 95 km iar Innsbruck la 152 km.
Facilitati apartamente: Lobby la intrarea in cladire, parcare, gradina, acces Wi-Fi, sauna, loc de BBQ in gradina, loc de joc darts si tenis de masa. Wellness/SPA: saună si cabina cu raze infraroșii.
Agrement: posibilitati pentru drumeții și mountainbiking pe trasee marcate ale frumoasei regiuni alpine, inot si distractie la piscina„Kaept`n Hook” in Saalbach.
Facilitati camere: Toate apartamentele sunt dotate cu Sat- TV, radio, masina de gatit electrica, frigider, masina de cafea, balcon orientat spre sud, Wi-Fi.
Apartament cu o incapere (APP-T1): 32 m⊃2; pt. 1-3 persoane, cu dus/wc, camera living=dormitor cu pat dublu si canapea extensibila.
Apartament cu 2 incaperi (APP-T2): 40 m⊃2; pt. 1-4 persoane, cu dus, separat wc, camera living cu canapea extensibila si dormitor cu pat dublu.
Apartament cu 3 incaperi (APP-T3): 55m⊃2; pt. 1-4 persoane, cu dus, separat wc, camera living, 2 dormitoare cu pat dublu. Eventual, la cerere, se pot accepta si persoane suplimentare in paturi suplimentare.

Rezerva acum!