×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Gungau 3* - Vacanta in Salzburg, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 78 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA STANDARD15.08.2021 - 27.09.2021
Loc in camera dubla 78
Copil 0-6 ani gratuit
Copil 6-13 ani 39
Camera single 92
Sejur minim 2 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• Demipensiune-plus (mic dejun; cina cu meniuri 4 feluri, bufet de aperitive si de salate; bauturi incluse: bere, vin de masa, limonade, cola, sucuri, intre orele 18:30-20:30, respectiv in timpul cinei (exceptie cina tematica cu specialitati regionale rusticale));
• data pe saptamana seara tematica cu cina la cabana alpina (distanta de 5 minunte cu masina sau 40 minute mica drumetie, sosire la cabana pe cont propriu) cina incepe la ora 18:30 si este in forma de bufet (fara bauturi incluse);
• Acces la sauna; acces Wi-Fi; parcare;
• Saalbach Hinterglemm JOKER CARD (atractii turistice reduse sau gratuite! De exemplu, utilizarea nelimitata a transportului pe cablu din Saalbach Hinterglemm, intrare piscina capitanul Hook in Saalbach,participare la drumetie cu tema plante medicinale, etc ).

Nu sunt incluse:

• Taxa de statiune (peste 15 ani): 2 Euro/persoana/zi.

Despre hotel

Localizare: Hotel Gungau 3* este un hotel familial situat la poalele muntelui Zwoelferkogel, langa statia telecabinei, care functioneaza si vara. Pana in centrul statiunii sunt 300m.
Agrement: posibilitati pentru drumetii si mountainbiking pe trasee marcate ale frumoasei regiuni alpine.
Hinterglemm: 1003 m altitudine, ofera 400 de km de trasee montane marcate, 40 cabane alpine si 4 ascensoare, numeroase trasee de mountainbike, pentru toate nivelurile de dificultate. Alte atractii turistice si de agrement in Saalbach: piscina de agrement „Kaept`n Hook”, parc de aventura „Schnitza`s Holz si Hochseilpark”, terenuri de tenis. Localitatea Saalbach este la 3 km, celebra statiune Zell am See la 20 km, la 66 km este orasul Bischofshofen, minunatul oras Salzburg la 100 km, iar Innsbruck la 154 km.
Facilitati hotel: Ofera receptie cu lobby, restaurant, bar, terasa, lift, loc de joaca pentru copii si parcare. Wellness/SPA:sauna si cabina cu raze infrarosii.
Facilitati camere: toate cele 35 de camere sunt mobilate moderd si confortabil, oferind dus/WC, telefon,Sat- TV, balcon.
Camere duble standard: 21 -30 m⊃2; pentru maxim 2 adulti si 2 copii pana la 16 ani, in paturi suplimentare, unele rabatabile sau in paturi etajate.
Camere familiale: 33 m⊃2; pentru 2 adulti si maxim 2 copii de maxim 16 ani, sunt formate din 2 incaperi separate, una cu pat dublu si cealalta cu paturi etajate.
Website hotel: https://www.gungau.at/

Rezerva acum!