×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Pensiunea Gasthof Pfandl 2* - Vacanta in Salzburg, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 39 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA STANDARD15.08.2021 -  01.11.2021
Loc in camera dubla 39
Copil 0-6 ani Gratuit
Copil 6-12 ani 20
Copil 12-16 ani 27
Al  3-lea adult 27
Camera single 45
Sejur minim 3 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• Cazare cu demipensiune (mic-dejun bufet; cina 3-feluri meniu, cu fel principal la alegere;
• Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.);
• Taxa de statiune.

Nu sunt incluse:

• Animale de companie: 5 Euro/zi (fara hrana).

Despre hotel

Localizare: Pensiunea este amplasata la circa 2 km departare de Bad Ischl in directia minunatului lac alpin Wolfgangsee. Statia skibus catre Dachstein-West se afla la 4 km departare.
Bad Ischl - 468 m altitudine, statiune cu un peisaj pitoresc, fosta statiune imperiala, resedinta de vacanta a celebrului cuplu habsburgic, imparatul Franz-Joseph si imparateasa Sisi. Bad Ischl este desemnata Capitala Europeana a anului 2024!
Atractii in regiune sunt "Baile Termale Imperiale" (piscina cu concentratia de sare de 3%, 30 - 32 grade, aqua-masaje in piscina, cascada de apa in piscina), apropierea de zona de drumetii si telecabina Katrin (statie transport in comun la 100 m departare), Vila Imperiala (3 km departare), Vila Lehár, teren de golf, lacurile alpine, apropierea de orasul Salzburg (55 km departare), St. Wolfgang (17 km departare), oraselul Hallstatt (UNESCO-Heritage, 22 km departare).
Facilitati pensiune: Pensiunea este administrata de familia propietara, este construita in stil tipic regiunii Salzkammergut, restaurant, gradina de vara, loc de joaca pentru copii, parcare.
Facilitati camere: Are in dotare 14 camere cu suprafata de circa 18m⊃2; si sunt dotate cu baie cu dus, sat-tv. Au posibilitatea adaugarii 1 sau 2 paturi suplimentare, ocupare maxina 4 persoane.

Rezerva acum!