INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Le Fonti 4* - Vacanta seniori in Toscana, Italia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: hotelul Le Fonti este localizat intr-un punct strategic pentru a descoperi patrimoniul artistic și natural extraordinar de Toscana, mai exact in statiunea Montecatini Terme.

Facilitatile hotelului: restaurant, parcare, piscina, acces internet, acces persoane cu dizabilitati, Wine Bar, room service si de asemenea permite accesul animalelor de companie.

Facilitatile camerelor: hotelul ofera diverse servicii pentru a îndeplini nevoile clientilor noștri. Mobilate cu gust si dotate cu baie proprie , televizor și aer conditionat, uscator de par, frigider, seif.

Website hotel: http://www.rghotels.it/accommodation/hotel-le-fonti-4/

Orar de zbor

Disponibil in curand
Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 24 de ore inainte de plecare.

Excursii optionale

Excursie gratuita - Pistoia - tur de oras!
 
Se viziteaza orasul Pistoia cu un tur panoramic, in care vom vedea Piazza del Duomo dominata de catre Catedrala San Zeno cu fatada sa romanesca, de Palazzo del Comune si de Palazzo del Podesta. Tot in piata vom vedea Baptisteriul din secolul 14, construit in stil gotic cu marmura alba si verde caracteristica stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci dar si Turnul Catilina. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
Florenta
 
Florenta are foarte multe lucruri de oferit, multe muzee si monumente ce nu trebuie ratate, printre care Santa Croce, Piazza della Signoria cu Fantana lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. In cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi, sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo si alti mari artisti ai renasterii.
San Marino - Bologna
 
San Marino, republica independenta, esta a treia cea mai mica tara din Europa, dupa Vatican si Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti si Muzeul Torturii. Se viziteaza orasul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fantana lui Neptun, indreptandu-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo Reenzo, Palazzo Comunale, Turnurile inclinate si Bazilica Sf. Petroniu care are in interior un calendar solar.
Lucca si Pisa
 
Piata Miracolelor- considerata mandria Pisei, se afla Turnul Inclinat, Baptisteriul si Domul.
Lucca este unul dintre cele mai pitoresti orase din zona Toscanei si o oprire obligatorie pentru descoperirea frumusetilor toscane. Majoritatea atractiilor din Lucca sunt legate de istoria sa: de la urmele amfiteatrului roman din Piazza dell’Anfiteatro pana la ramasitele arheologice de sub biserica din secolul al XII-lea (prima catedrala din oras), si nenumaratele turnuri si vile din secolul al XII-lea pana in secolul al XVI-lea. Zidurile care inconjoara orasul inca se pastreaza in stare buna, ba mai mult sunt transformate in traseu pietonal, constituind una dintre principalele atractii ale orasului astazi. Recmandam sa vizitezi si Biserica San Michele in Foro, Basilica San Frediano, Turnul cu ceas sau Turnul Guinigi.
Insula Elba
 
Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasa si mai bogata din Arhipelagul Toscan, fiind incarcata de mii de ani de istorie, panorame uluitoare si povesti despre oameni si civilizatie. Vizitand insula, gasim cateva amintiri ale trecutului sau glorios, de la descoperirile arheologice din muzee, pana la fortaretele impresionante si constructiile militare, cum ar fi Fortul Medici si apoi catre resedinta lui Napoleon din anii 1814, Palazzina dei Mulini.
Siena - San Gimignano
 
Pornim dis de dimineata spre Siena, frumoasa citadela medievala a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate aici sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia - localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom porni apoi spre San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Avem posibilitatea de a vizita Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata - fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano.
Cinque Terre
 
Nu rata plimbarea de pe Sentiero Azzuro, care leaga cele cinci orasele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare - care se inalta spectaculos intre doua promontorii ce se intind pe tarmul stancos al Coastei Ligurice din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Vernazza si Monterosso al Mare.
Prato
 
Prato este localizat langa orasul Florenta cu multe puncte de interes: Basilica, Piata Centrala cu Fantana lui Bacchus si Primaria orasului, Palatul Praetorian - unde putem admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino si multi alti artisti. Tot aici se afla Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construita din ruinele unei vechi inchisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictura murala. Piazza Santa Maria delle Carceri continua de-a lungul strazii Via Mazzini si ajunge in Piazza San Marco, punctul de intalnire intre orasul vechi si cel modern.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Ofertaspeciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii de plata: avans 25% la inscriere, plata integrala cu 30 de zile inainte de data de plecare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Se acorda reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a minim 3 pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD;
• SENIOR VOYAGE CLUB CARD- bonusuri (se acorda contra cost (25 Euro/card) la achizitionarea unui pachet de servicii senior voyage):
- ½ zi excursie optionala Prato, pentru posesorii de Senior Voyage Club Card;
- Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a minim 3 pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD;
- Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 Euro pentru persoane sub 55 ani.

Rezerva acum!