FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Baruri si restaurante in Pomorie

Unde si ce mancam in vacanta in Pomorie

Ofertele Europa Travel in Pomorie

Pentru majoritatea turistilor, Bulgaria inseamna rasfat culinar la all inclusive. Aproape toate hotelurile de pe litoralul bulgaresc au adoptat acest regim. Cu toate acestea, merita sa incerci si bucatele restaurantelor traditionale. Bucataria bulgara are sute de savori, iar mancarurile sunt preparate cu legume proaspete, plante aromatice si carne de porc sau de pui. Pe langa mancarea bulgareasca, vei gasi si mancaruri din Orientul Mijlociu si din Italia. De obicei, aperitivele constau in supe reci si diverse produse de patiserie, iar felurile principale cu tocane, fie vegetariene, fie cu carne de porc, pui, vita sau capra. Prajelile nu sunt comune in bucataria bulgara, localnicii obisnuind sa consume mai mult carne la gratar, in special carnati. Cea mai comuna carne este cea de porc, aceasta fiind adesea amestecata cu carne de vita sau miel.

Pri Slavi - restaurantul Pri Slavi se afla vizavi de Interhotel Pomorie si serveste mancaruri simple cum ar fi supe, salate si gratare. Restaurantul nu are meniu in limba engleza, insa o parte din personal cunoaste limba romana si limba engleza.

Tsarevets Restaurant este una dintre cele mai bune optiuni in oras, in apropiere de Biserica Gospodne Preobrazhenie. Restaurantul este destul de aglomerat in timpul sezonului turistic de vara, fiind laudat de turisti pentru prospetimea mancarurilor. Aici poti incerca preparate din carne de porc, pui si peste la gratar.

Restaurantul Regatta are un meniu care se axeaza pe mancaruri la gratar, pizza, paste si preparate din bucataria traditionala bulgara, si toate la preturi rezonabile. Restaurantul are wi-fi gratuit si se afla in apropierea plajei din Pomorie. Doua motive puternice datorita carora este ales si recomandat de multi turisti.

Fantazia Restaurant este in apropierea plajei, pe strada Kraybrezhna, si are un meniu in limba bulgara, germana, engleza si maghiara. Mancarurile sunt tipic mediteraneene, preturile sunt prietenoase, iar personalul extrem de ospitalier. O cina pentru trei persoane, cu mâncaruri bune, vin si apa minerala consta in jur de 40-50 leva.

Zlatna Diona. Este un restaurant specializat in fructe de mare, situat in apropierea hotelului Crystal Beach, la 10 kilometri de statiune, in Nessebar. Este un restaurant cu preturi mici si cu programe de diverstiment pline de veselie. Are meniu in limba engleza, iar mancarurile servite aici sunt peste la gratar, paste, pizza, salate, supe si specialitati bulgare obisnuite.

• Despre Pomorie

• Obiective turistice in Pomorie

• Activitati de vacanta in Pomorie

• Vacante in Pomorie


Rezerva acum!