INFORMARI PENTRU CALATORIE

Plaje in Nei Pori

Nei Pori si plajele adiacente

Ofertele Europa Travel in Nei Pori

Plaja Nei Pori se intinde pe 5 kilometri si este cea mai sudica plaja si singura acoperita in totalitate cu nisip, din salba statiunilor de pe Riviera Olimpului. Ea are o latime de aproximativ 100 de metri si este constant premiata cu „Blue Flag” datorita nisipului si a apelor curate, nu foarte adanci, perfecte pentru familiile cu copii. Nei Pori este pe deplin organizata cu sezlonguri si umbrele de soare, iar de-a lungul falezei intalnesti numeroase restaurante, cafenele si taverne in stil fast-food. Pe intinderea de nisip de la faleza pana la malul apei sunt amenajate podete din lemn, care sa iti protejeze talpile de nisipul incins. Cat despre distractii, poti inota in liniste sau te poti aventura spre sporturile nautice oferite de centrul specializat aflat plaja. In apropierea statiunii, se remarca si plajele din Panteleimonas si micuta plaja Skotina, din cocheta statiune cu acelasi nume, care atrag anual turisti din toate colturile lumii. 

Plaje din Panteleimonas

Situata in nordul statiunii Nei Pori, foarte aproape de satul traditional Paleos Panteleiomonas, alaturi de castelul bizantin din Platamonas, plaja Panteleimonas este acoperita cu nisip fin, are intrare lina in apa si este cotata cu „Blue Flag”. Cu toate ca se afla intr-o statiune micuta, de-a lungul plajei exista numeroase taverne si magazine, care sa iti asigure o sedere placuta. Vegetatia densa intalneste nisipul fin aproape de mare, linistea ademeneste familiile cu copii, iar apele limpezi si cristaline imbie pasionatii la sporturi nautice. Situata la aproximativ 36 de kilometri de Katerini si la 56 de kilometri de Larissa, plaja din Panteleimonas este locul unde timpul se opreste parca in loc, iar romantismul te cuprinde chiar si la a zecea luna de miere.

Neos Panteleimonas

Chiar la bazele Castelului Platamon se intinde frumoasa plaja din Neos Panteleimonas, o statiune de vara care se umple cu turisti in special in lunile mai si iunie. Ea se intinde pe trei kilometri si este premiata anual cu „Blue Flag” datorita apelor curate si a coastei nisipoase. Neos Panteleimonas este o asezare construita pe malul marii, la poalele Muntelui Olimp, si ofera o priveliste impresionanta spre marea infinita si spre Castelul Platamon. Plaja se intinde pe cativa kilometri, are un centru de salvamari si baruri cu umbrele si sezlonguri

Plaja Skotina

O alta plaja cu nisip auriu aflata chiar la poalele Muntelui Olimp este Skotina. Regasita in apropierea cochetei statiuni Skotina, la aproximativ doi kilometri de cosmopolita Platamonas, plaja este recunoscuta pentru agitatia si distractia din timpul sezonului turistic de vara, cand se organizeaza festivaluri, concerte si spectacole de dans. Este o plaja micuta si cocheta, de aproximativ 200 de metri, premiata cu „Blue Flag” pentru nisipul si apele sale curate.

• Despre Nei Pori

• Atractii turistice in Nei Pori

• Taverne in Nei Pori

• Vacante in Nei Pori


Rezerva acum!