INFORMARI PENTRU CALATORIE

Informatii utile Ouranoupoli - Halkidiki

Autobuze, parcari si inchirieri ambarcatiuni

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Orasul Ouranoupoli este considerat a fi unul dintre cele mai importante atractii turistice din bratul athos. Mii de credinciosi pasesc anual pragul orasului pentru a vizita fortificatiile si monumentele istorice conservate aici. In ciuda imaginii primitive si neschimbate, odata cu dezvoltarea turistica a peninsulei Halkidiki, Ouranoupoli are o multime de facilitati pe care sa le ofere turistilor. strada care urmareste linia de coasta este ideala pentru plimbarile romantice la asfintit, biserica cu clopotnita din centrul orasului iti ofera un sentiment profund de liniste, iar stradutele inguste pietruite iti invioreaza ziua prin ornamentul de flori multicolore.

Este locul in care imaginea te trimite inapoi in antichitate, la lucrurile simple si la casele traditionale pictate in alb si albastru. si cum principala atractie a turistilor este muntele athos, in micul port al orasului se organizeaza zilnic croaziere in jurul muntelui, din care poti admira arhitectura unica a manastirilor. Transportul spre Ouranoupoli se poate face cu masina inchiriata, cu autobuzul sau, de ce nu, cu ambarcatiunea. Iata cateva informatii utile despre transportul spre si in Ouranoupoli.  

Masina personala (inchiriata)

Din Ouranoupoli nu poti inchiria masini, insa exista zeci de centre de inchirieri autoturisme in statiunile importante ale peninsulei. Preturile variaza in functie de companie si locatie, pornind de la aproximativ 20-25 de euro pe zi pentru o masina mica. Parcarea Municipala din Ouranoupoli opereaza din 2004 si se afla pe partea dreapta cum vii de pe autostrada Salonic - Ouranoupoli. Ea are aproximativ 200 de locuri si este deschisa 24/7. Preturile variaza in functie de timpul alocat parcarii intre 1.5- 2.0 euro pe ora si pana la aproximativ 50 de euro pe saptamana. In Ouranoupoli exista si zone cu parcari gratuite, insa trebuie sa fii atent care sunt acelea pentru a nu fi amendat.

Autobuze

Autobuzele din Salonic merg spre Ouranoupoli, iar pretul unui bilet este de aproximativ 13 euro de persoana. Autobuzele au o frecventa de 1:30 de minute si pot fi luate inapoi spre Salonic, din centrul Ouranoupoli, tot pentru 13 euro de persoana.

Inchirieri ambarcatiuni

Pentru a vizita plajele insulelor Drenia ai nevoie de o ambarcatiune, pe care o poti inchiria din micul port al orasului Ouranoupoli. Una dintre cele mai cunoscute firme de inchirieri ambarcatiuni este „D. antonaki - Lageris N”, care are 20 de barci cu motoare Yamaha si Tohatsu.

• Despre Ouranoupolis

• Plaje in zona Ouranoupoli - Halkidiki

• Obiective turistice în Ouranoupolis

• Vacante in Ouranoupolis


Rezerva acum!