INFORMARI PENTRU CALATORIE

Shopping in Turcia, Marmaris

Ghid de shopping in Marmaris

Ofertele Europa Travel in Marmaris

Orele de shopping in Turcia, Marmaris sunt intre 9:00 si 22:00, iar in timpul verii acestea se prelungesc dupa ora 22:00, in special in Orasul Vechi. Cu toate acestea, nu lasa ziua de shopping in Turcia, Marmaris, la finalul sejurului. Iti va parea rau intrucat vei gasi o multime de lucruri frumoase la preturi mici, dar nu vei avea suficient timp sa strabati pietele si centrele comerciale importante. Iata ce si de unde poti cumpara produse locale handmade facand shopping in Turcia, Marmaris.

Bijuterii
Bijuteriile, in special cele din aur cu diamantele, sunt printre cele mai bune lucruri pe care o sesiune de shopping in Turcia, Marmaris le are de oferit. Marile magazine de bijuterii au propriul lor atelier, in care gasesti o gama remarcabila de modele cu design special. Este locul in care vei gasi orice bijuterie pe care ti-ai imaginat-o, de la design original si pana la marci celebre. Bijuteriile sunt de obicei sunt turnate manual cu argint sau aur de 18 carate.

Vinuri, miere si carpete
Tot in Marmaris vei gasi vinuri turcesti de calitate, miere locala cu o aroma unica si multe alte specialitatii dedicate gurmanzilor dornici sa experimenteze fiecare aroma a bucatariei turcesti. Daca esti pasionat de tesaturi, poti cumpara carpete lucrate manual de la fabrici specializate, din satul Turgut si din diferite magazine ale orasului. De asemenea, aici vei gasi dantela si broderii unice. Pe langa carpete, vei gasi carpete modelate cu indrazneala, numite „kilims” (covoare tesute) si „cicims” (covoare brodate). De asemenea, exista covoare foarte atractive din lana de capra de Angora.

Carsi Market in Marmaris
Cuibarit chiar in inima statiunii, in umbra castelului Otoman, Vechea Carsi Market este motivul pentru care sa renunti la mall-urile din imprejurimi. Tarabele din vechea piata acoperita intruchipeaza locul ideal pentrua gasi ceva original, la calitate excelenta si pret mic. Duminica este aglomeratie, cu peste 200 de magazine deschisem inclusiv magazine de brand, de bijuterii, de suveniruri si piata. In zilele saptamanii, intre orele 11:00 si 16:00, numeroase magazine sunt mai linistite, exceptand pauza de masa, cand localurile ademenesc multimi.

Piata de miercuri, in Icmeler
Situat pe drumul spre Turunc, chiar inainte de a urca drumul spre munte, aceasta piata este, probabil, cea mai mica dintre pietele descriese aici. Cu toate acestea, in ciuda marimii, nu-ti oprima spiritul de shopping in Turcia, Marmaris. Cauta suveniruri, cumpara chilipiruri si carpete handmade cum rar gasesti in alta parte a Turciei. Ia aparatul de fotografiat si fotografiaza multimile colorate de fructe si legume proaspete, hainele si obiectele de uz casnic. Sunt multe lucruri turcesti pe care le poti descoperi aici.

Piata de joi in Marmaris (popular: Piata satului)
Marmaris Village Market vinde fructe, legume, tesaturi si bunuri de designer, originale si contrafacute. Unele dintre bunirile pietei sunt tinutele sport, lenjerii, fete de masa si bunuri de uz casnic. Piata este organizata in jurul G. Mustafa Muglali Caddesi si este deschisa joi, intre 08: 00-18: 00. Este recomandat sa o vizitezi dimineata devreme sau dupa-amiaza tarziu, cand nu este aglomeratie si negocierea se face altfel. Astfel, vei pleca acasa cu lucruri de calitate, la preturi mici. Iar acesta este adevaratul farmec al unei sesiuni de shopping in Turcia, Marmaris.

• Despre Marmaris

• Atractii turistice in Marmaris

• Unde si ce mancam in Turcia, Marmaris

• Vacante in Marmaris


Rezerva acum!