FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Iris 3* - Vacanta in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 30 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla standard29.04 – 13.05
01.10 – 14.10
14.05 – 03.06
13.09 – 30.09
04.06 – 18.0619.06 – 14.07
23.08 – 12.09
15.07 – 22.08
Loc in camera dubla 37 44 51 66 78
Loc in camera tripla 32 37 42 55 65
Numar minim de nopti 3 3 3 5 5

Copil 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti, nu beneficiaza de pat suplimentar

Despre hotel

Localizare: Amplasat intr-una dintre cele mai relaxate zone din Kassandra, Hotelul Iris este un hotel de 3 * construit pe o suprafață de 16 hectare. Hotelul este construit pe o proprietate mare, liniștită, la 100 de metri de drumul rural Paliouri-Kallithea și la 500 de metri de plajă.
Facilitati hotel: grădină mare cu măslini, trandafiri și palmieri, piscină in aer liber pentru adulți, piscină pentru copii, bar la piscină. În jurul piscinei există șezlonguri, oferite gratuit clienților. Facilitățile hotelului includ, de asemenea, un teren de fotbal, un teren de tenis și o parcare, care sunt oferite gratuit clienților. La recepția hotelului se poate inchiria o cutie de valori contra cost, in timp ce internetul wireless gratuit este oferit in clădirea principala, precum și in zonele piscinei. Se pot utiliza și serviciile de internet contra cost. Există, de asemenea, un minimarket in zona de recepție, de unde clienții pot cumpăra apă imbuteliată, băuturi răcoritoare și gustări.
Facilitati camere: toate camerele au balcon sau terasă, vedere la grădină sau piscină și sunt complet echipate cu telefon, televiziune prin satelit, aer condiționat, uscător de păr, frigider și seif. La cerere, sunt disponibile și camere cu uși interconectate și paturi pentru copii.
Website hotel: https://www.iris-hotel.gr/el/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!