INFORMARI PENTRU CALATORIE

Aventura + Relaxare = Love. Vacante in care poti combina plaja cu aventura noua

Iti este dor de o vacanta si nu stii ce sa alegi intre aventura si relaxare? Iti propunem sa te bucuri de ambele. Dupa perioada de izolare este necesara o vacanta in care sa le ai pe toate, motiv pentru care am creat pentru tine cateva pachete care iti ofera totul.

1. Aventura si relaxare in enigmatica Cuba

Cuba a fost dintotdeauna o atractie magnetizanta pentru iubitorii de aventura si in acelasi timp, a reusit sa se remarce prin plaje deosebit de frumoase. Vacanta pe care ti-o propunem te introduce in cea mai autentica atmosfera cubaneza, iti prezinta Parcul National Topes de Collantes ( o padure tropicala impresionanta) si iti prezinta istoria Cubei chiar in localitatile in care aceasta a fost scrisa: Havana, Santa Clara, Cinefugos, Trinidad. Sfarsitul vacantei va fi conturat de cateva zile de relaxare pura in Varedero, un paradis in care poti inota in reciful de corali, poti face snorkeling sau poti interactiona cu delfinii. O astfel de experienta te costa doar 1099 de euro, pentru plecarile din 2020 sau 2021.

cuba - aventura
Sursa foto: Shutterstock

2. Egipt, casa faraonilor

O alta destinatie pe care ti-o recomandam la sfarsitul anului 2020 sau in 2021 este Egiptul. Cu doar 639 de euro poti pleca intr-o aventura prin Cairo, Alexandria, Giza, Aswan, Kom Ombo, Edfu si Luxor, dupa care te poti relaxa in insorita Hurgada. Vei descoperi Muzeul de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul, temple impresionante si una dintre cele mai insorite destinatii de plaja: Hurganda.

aventura - egipt
Sursa foto: Shutterstock

3. Indepartata Thailanda

Daca te incanta o vacanta pe taram asiatic, iti propunem un pachet de circuit - relaxare in Thailanda, chiar la trecerea dintre ani. Cu doar 1300 de euro pentru 11 zile te poti regasi in 2021 pe plaje impresionante. Descoperind peisaje urbane inedite, facand cumparaturi in piete plutitoare sau descoperind totul despre temple seculare. Si in aceasta vacanta poti face snorkeling si evident, te poti relaxa la plaja.

bangkok
Sursa foto: Shutterstock

Indiferent care este vacanta pe care o alegi, un lucru este cert: vei avea parte atat de aventura, cat si de relaxare, la un pret de neratat.


Rezerva acum!