INFORMARI PENTRU CALATORIE

Informatii utile pentru o vacanta in Parga

Sfaturi pentru o vacanta in Parga

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Cand vorbim despre o noua destinatie, vorbim despre entuziasm si o multime de planuri. Distractia, mancarea traditionala, atractiile turistice si suvenirurile sunt interesele principale ale oricaruia dintre noi. Cu toate acestea, este important sa stim si obiceiurile zonale, pentru a nu intampina probleme. Iata cateva ponturi pentru o vacanta reusita in Parga.

- In toate magazinele grecesti puteti plati cu numerar (euro) si cu carti de credit, in cele mai multe restaurante. In Parga, majoritatea bancilor sunt deschise de luni pana sambata intre 08:00-13:30 si, pe langa acestea, exista numeroase bancomate din care se pot retrage bani din contul personal.
- Dupa o masa, clientul obisnuieste sa lase un bacsis de aproximativ 10% din consumatie.
- Apa de la robinet este potabila, dar are un gust aparte. Prin urmare, este recomandat sa cumperi apa imbuteliata din supermarketuri.
- In timpul verii, sticla cu apa si palaria/sapca sunt necesare. Soarele este arzator, iar riscul unei insolatii este major. Daca mergi pe plaja, foloseste o crema cu protectie solara ridicata, mai ales pentru copiii mici. In caz de urgente, trebuie sa stii ca farmaciile (farmakia) sunt semnalizate cu o cruce verde si au acelasi intervar orar ca magazinele.
- Daca apelati un numar de telefon din Grecia, trebuie sa formati inaintea acestuia 0030. Cea mai ieftina varianta sunt telefoanele cu plata din Parga, usor de recunoscut datorita culorii galbele stridente.

• Despre Parga

• Plaje in Parga

• Ce vizitam in orasele de langa Parga

• Transport in Parga

• Baruri si restaurante in Parga

• Vacante in Parga


Rezerva acum!