×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Plaje in Parga

Cele mai populare plaje din Parga

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Parga atrage milioane de turisti in fiecare vara, nu doar pentru frumusetile naturale, ci si pentru plajele ofertante. Inotatorii se pot bucura de ape calde si linistite, iar iubitorii de adrenalina pot experimenta o varietate de sporturi nautice, in diferite zone ale statiunii. Coasta statiunii Parga este, probabil, cea mai bogata zona de plaje de la Marea Ionica. Cele mai populare si vizitate plaje din statiunea Parga sunt: Valtos, Kryoneri, Piso Kryoneri, Lichnos, Sarakiniko si Ai Giannakis.

Lichnos Beach – se afla la 4 kilometri de statiunea Parga si este cea mai faimoasa plaja datorita pozitionarii sale intre muntii cu maslini si Marea Ionica. Aici se pot practica sporturi pe apa (schi nautic, scufundari, pescuit, jet sky si windsurf), iar in apropiere se afla o varietate de hoteluri, taverne si de minimarketuri.

Krioneri Beach – este principala plaja a statiunii, fiind localizata la doar cativa metri de port si de centrul orasului Parga. De aici poti zari micuta insula pitoreasca a Fecioarei Maria, la care se poate ajunge inotand sau cu o hidrobicicleta, ce poate fi inchiriata din apropiere. Este o plaja bine organizata, unde gasesti tot ce ai nevoie: de la zone de relaxare si pana la o varietate de cafenele, restaurante si minimarketuri.

Valtos Beach – se intinde pe trei kilometri de-a lungul coastei, fiind considerata una dintre cele mai lungi plaje din Parga. Aceasta este situata sub o stanca, pe care se afla castelul din Parga. Plaja este acoperita cu nisip si pietricele, iar pozitia ei ofera oportunitati excelente pentru practicarea sporturilor nautice. De asemenea, de jur imprejurul plajei, exista complexe hoteliere, taverne pitoresti si minimarketuri. Pentru a vizita intreaga plaja puteti inchira o masina, o ambarcatiune din portul Parga, o motocicleta sau o bicicleta.

Sarakiniko Beach – se afla la 19 kilometri de Parga si are 450 de metri lungime. Poti ajunge pe plaja cu barca taxi din portul Parga sau cu autoturismul. Cea mai recomandata este calatoria cu barca pentru ca ai posibilitatea sa vezi intreaga coasta nordica a orasului, trecand pe langa plaja Valtos, Manastirea Vlacheron, Iosostis si alte plaje si golfuri pitoresti din Parga. Traseul cu masina sau scuterul te duce prin Anthoussa si Agia. La iesirea din Agia virati la stanga si urmati semnele 3 kilometri (la intersectii pastrati mereu stanga) si veti ajunge la plaja Sarakiniko. Drumul este asfaltat, dar ingust in unele zone, tocmai de aceea necesita prudenta.

• Despre Parga

• Ce vizitam in orasele de langa Parga

• Transport in Parga

• Baruri si restaurante in Parga

• Informatii utile pentru o vacanta in Parga

• Vacante in Parga


Rezerva acum!